Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Praktisk retorik - Göran Hägg

Praktisk retorik

Praktisk retorik

3.55625 320 5 Författare: Göran Hägg Inläsare: Göran Hägg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Retorik är läran om talekonsten, en vetenskap med rötter i antiken. Den gränsar till litteraturvetenskap och berättarteknik men också till massmediakunskap och reklam. Framförallt är den en praktisk kunskap som bygger på teknik och tillämpning. Det här är en bok för dig som kanske inte läst Cicero eller Quintilianus i original på sistone men ändå vill skaffa dig ett övertag genom att tillämpa de tidlösa knepen i sällskapslivet, på mötet eller i teve studion. Med en mängd belysande exempel från antiken till idag lär dig Göran Hägg att avslöja alla trick eller använda dem, så långt samvetet räcker!
Språk: Svenska Kategori: Språk Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2010-05-01
Längd: 2T 25M
ISBN: 9789173484589

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2012-11-30
ISBN: 9789146222385
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar