Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Natten innan de hängde Ruth Ellis - Margareta Strömstedt

Natten innan de hängde Ruth Ellis

Natten innan de hängde Ruth Ellis

3.8958333333333335 48 5 Författare: Margareta Strömstedt Inläsare: Margareta Strömstedt
Finns som ljudbok.
'De stora memoarerna ligger ständigt på salongsborden. De skarpa och skapande tankarna. De heroiska besluten. De omvälvande politiska skeendena. Allt det Intressanta, Viktiga, Betydelsefulla.Mina berättelser växer ur något annat. De växer ur de händelser och impulser ibland tvivelaktiga impulser jag i ögonblicket tagit på allvar, med konsekvenser jag inte kunnat förutse. På vägen från missionshuset i Småland, över stenrösen och genom skogen ut i världen, har jag oupphörligt letat efter ett kvinnoliv med kärlek, närvaro och frihet och plötsligt, efter många år, upptäckt den människa som hela tiden funnits vid min sida. Förvånade och skakade av livet och döden fick vi äntligen syn på varandra.'Margareta Strömstedt
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2010-05-01
Längd: 4T 59M
ISBN: 9789173484459
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar