Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Den farliga leken - Mari Jungstedt

Den farliga leken

Den farliga leken

4.017184557438795 4248 5 Författare: Mari Jungstedt Inläsare: Katarina Ewerlöf
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
”Den farliga leken” är den åttonde delen i Mari Jungstedts succéserie om mordmysterier mitt i den gotländska idyllen. Denna gång står kriminalkommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson inför en gåta som tar vid på halvön Furillen, och vars lösning är mer komplicerad och oväntad än de någonsin kunnat ana. Jenny, en gotländsk gymnasietjej, upptäcks av en modellagentur och i ett slag förändras hela hennes tillvaro. Medan Jenny njuter av sitt nya liv i Stockholm befinner sig den några år yngre Agnes på sjukhuset till följd av svåra ätstörningar. Men tragedin väntar också den framgångsrika Jenny. Under en fotografering hittas pojkvännen och modefotografen Markus på en enslig plats, blodig och brutalt misshandlad – men vid liv. Kommer han att kunna berätta något som leder kriminalpolisen till gärningsmannen, innan det är för sent? Jenny och Agnes är länge helt ovetande om att deras liv är inflätade i varandra. Men det finns någon som håller ögonen på dem. Någon som planerar att ingripa i deras öden och försöka skipa egen rättvisa.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Knutas: 8 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2010-05-21
Längd: 10T 10M
ISBN: 9789173484190

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2012-05-10
ISBN: 9789100129965
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar