Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Arseniktornet - Anne B. Ragde

Arseniktornet

Arseniktornet

3.6262626262626263 198 5 Författare: Anne B. Ragde Inläsare: Angela Kovács
Finns som ljudbok.
Den norska succéförfattaren Anne B. Ragde är åter aktuell på den svenska litteraturscenen. Hennes kritikerrosade debutroman är en imponerande släktkrönika i 1900-talets Danmark, som med samma detaljrikedom och elegans som danskt porslin skildrar kärlekens förutsättningar och livets skörhet. I mellankrigstidens dekadenta Köpenhamn blir varietédansösen Amelie gravid och tvingas avbryta sin karriär för att gifta sig med porslinsmålaren Mogens. Flera decennier senare nås dotterdottern av beskedet om Amelies död, en händelse som inte bara för generationerna närmare varandra utan även öppnar den Pandoras ask som är familjens hemligheter.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Originaltitel: Arsenikktårnet Översättare: Margareta Järnebrand

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2010-04-01
Längd: 13T 35M
ISBN: 9789173484251
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar