Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Hemligheter och löften - Robyn Carr

Hemligheter och löften

Hemligheter och löften

4.132231404958677 121 5 Författare: Robyn Carr
Finns som e-bok.
Hemligheter och löften Välkommen tillbaka till Grace Valley i Kalifornien, där det bästa i livet aldrig förändras ... I det fridfulla samhället Grace Valley tar människorna hand om varandra lika bra som sin egen familj. Fast ibland lite väl bra - här är det nämligen svårt att ha hemligheter. Men doktor June Hudson har ändå lyckas behålla sin. Och det är en riktigt stor en ... Trots att besöken från hennes älskare Jim Post, agenten under täckmatel, är lika hemliga som passionerade får hon på något vis sitt liv som stadens läkare att gå ihop - även om det kräver att hon måste överleva på koffein, wienerkammar och nerver av stål. Men hur kan en hemlig älskare stå sig mot en hjärtekrossare av kött och blod från det förflutna? Hennes gamla kärlek har precis återvänt till stan efter tjugo år - och han är nu frånskild. June är rejält omskakad. Så när stans mest hängivna fru pumpar sin mans bakdel full med hagel och några mänskliga kvarlevor dyker upp i faster Myrnas trädgård är hon nästan glad för distraktionen. Förr eller senare vinner ändå kärleken i Grace Valley. Det gör den alltid.
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Serie: Grace Valley: 2 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2013-05-01
ISBN: 9789150709742
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar