Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Alkemisten - Paulo Coelho

Alkemisten

Alkemisten

4.07419150285352 1577 5 Författare: Paulo Coelho Inläsare: Stefan Sauk
Finns som ljudbok.
'Alkemisten' är den magiska historien om Santiago, en andalusisk herdepojke som följer sin dröm om att finna en av världens dyrbaraste skatter. Från sitt hem i Spanien reser han till marknaderna i Tanger och genom Egyptens öken till ett livsavgörande möte med alkemisten. Historien om de skatter som Santiago finner på sin väg lär oss den viktigaste av alla visdomar: att lyssna till sitt hjärta, att förstå tecknen på livets väg och framför allt att följa sina drömmar. 'Alkemisten' är en av vår tids mest sålda böcker. Den har översatts till 58 olika språk och utgivits i 156 länder.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Earbooks
Utgiven: 2010-03-01
Längd: 4T 55M
ISBN: 9789186231170
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar