Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Trasdocka - Yvonne Domeij

Trasdocka

Trasdocka

3.564516129032258 62 5 Författare: Yvonne Domeij Inläsare: Noomi Rapace, Bruno Årfors, Yvonne Domeij
Finns som ljudbok.
'Livet är inte alltid en dans på rosor, det ska gudarna veta. Men i Yvonne Domeij möter vi en författare som fått fler törnar än de flesta. Att ingenting lyckats få henne på fall är ett fascinerande mysterium som vi här under andlös spänning och stigande fasa får ta del av. För den medicin som livet erbjuder henne är sannerligen besk: sexuella övergrepp, hemlöshet, myndighetskränkningar och social stigmatisering. Den borde egentligen inte gå att svälja ner men med humor och en vilja av järn är även det omöjliga möjligt. Yvonne Domeij vågar faktiskt vara underbart rolig.' Jan Henrik Swahn
Språk: Svenska Kategori: Biografier Originaltitel: Trasdocka Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Tundell Salmson Audio
Utgiven: 2007-10-01
Längd: 7T 42M
ISBN: 9789185489145
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar