Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Trollkarlen från Oz - Frank L. Baum

Trollkarlen från Oz

Trollkarlen från Oz

4.046875 128 5 Författare: Frank L. Baum Inläsare: Ingemar Nygren
Finns som ljudbok.
En dag kommer en cyklon och lyfter huset där Dorothy bor. Huset landar i landet Oz där goda och onda häxor har makten och där den störste av alla där den störste av alla är Trollkarlen i Smaragdstaden. För att kunna komma hem igen måste Dorothy ta sig till Trollkarlen en lång och farofylld färd genom landet Oz. Hon får sällskap på vägen av Fågelskrämman som saknar hjärna, Plåtman som saknar hjärta och Lejonet som saknar mod. Följ de fyra vännerna på deras äventyrliga färd genom landet där allt kan hända och händer! En historia som har älskats av alla äldrar sedan den gavs ut år 1900.
Språk: Svenska Kategori: Klassiker Originaltitel: The Wonderful Wizard of OZ Översättare: Sam J. Lundwall,Christina Westman

Mer info om ljudboken:

Förlag: Tundell Salmson Audio
Utgiven: 2005-12-01
Längd: 4T 35M
ISBN: 9789185489039
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar