Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
För alltid - Ingelin Angerborn

För alltid

För alltid

4.506849315068493 292 5 Författare: Ingelin Angerborn Inläsare: Ingelin Angerborn
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Noras händer darrar. Hur kan det ligga ett brev till henne i det gamla obebodda huset? Hon läser de korta raderna om och om igen: Det finns ingen början. Det finns inget slut. Ty det finns ingen tid. Det är med blandade känslor Nora sätter sig på bussen till Ekeby. Hon ska tillbringa sommaren hos mammas kompis Vanja i en gammal stuga på landet. Nora gillar Vanja - hon är virrig och ganska flummig, men hemskt snäll. Nora funderar ändå på hur hon ska stå ut. Två månader utan kompisarna. Hon saknar dem ju redan. Särskilt Sebastian ... Men de tryckande varma sommarveckorna i Ekeby blir allt annat än händelselösa. Snart börjar mystiska saker hända. Någon skickar konstiga sms till Nora. Saker flyttar på sig helt av sig själva. På kvällarna hör Nora en vaggvisa spela i sitt rum. Och det där huset, det grå övergivna huset som Nora tycker att hon känner igen. Hur är det möjligt? Hon har ju aldrig varit där. Det är som om hela huset viskar åt henne att minnas, men vad? Noras mamma är övertygad om att spöken finns. Nora är från början skeptisk, men snart börjar hon tvivla... Krypande rysare med Maria Gripe-känsla av kritikerrosade Ingelin Angerborn.
Språk: Svenska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Rabén & Sjögren
Utgiven: 2017-07-13
Längd: 4T 34M
ISBN: 9789129705782

Mer info om e-boken:

Förlag: Rabén & Sjögren
Utgiven: 2011-09-07
ISBN: 9789129681437
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar