Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Fåglar från skog, myr och fjäll - Bengt Emil Johnson,Sten Wahlström

Fåglar från skog, myr och fjäll

Fåglar från skog, myr och fjäll

4.083333333333333 24 5 Författare: Bengt Emil Johnson,Sten Wahlström Inläsare: Bengt Emil Johnson
Finns som ljudbok.
På den femte skivan i den populära serien beger vi oss till nordligaste Sverige där vi startar vandringen i skogslandet och fortsätter över myrmarker upp till fjällheden. Bergfinken och gråsiskan hör till de vanliga arterna, kända som vinterfåglar söderöver, men här möter vi också rariteter som dvärgsparv och gyllensparv, ringtrasten sjunger och slagugglan låter höra sitt mäktiga skall. Vi hör blåhaken som enligt många är vår allra bästa sångare, dubbelbeckasinen och gluttsnäppan spelar. Längst upp i fjället träffar vi snösparven och den sällsynta berglärkan.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Serie: Fågelböcker: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2010-02-01
Längd: 1T 8M
ISBN: 9789173483896
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar