Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Skogens systrar - Petrus Dahlin

Skogens systrar

Skogens systrar

4.52 200 5 Författare: Petrus Dahlin Inläsare: Marie Richardson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Tom gillar inte att vara i nya sommarstugan. Den ligger ensligt, han har ingenting att göra, att leka med kottdjur är inte hans grej, och han gillar inte skogen. Skogen är inte hans vän. Han gillar gator, asfalt och trottoarer. Men plötsligt börjar det hända mystiska saker. Det försvinner mat från jordkällaren. När Tom badar i sjön tar någon hans kläder och sprider ut dem i skogen. Och en tidig morgon ser han en flicka springa genom dimman över deras tomt. Nästa gång han är i skogen känns det som om han inte är ensam. Som om det är någon annan där … Han träffar tre föräldralösa systrar som bor i skogen. De är underliga, hemlighetsfulla och lite farliga. Tom förstår sig inte riktigt på dem, men kan ändå inte låta bli att träffa dem.
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Skogens systrar: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Rabén & Sjögren
Utgiven: 2017-09-26
Längd: 2T 7M
ISBN: 9789129706161

Mer info om e-boken:

Förlag: Rabén & Sjögren
Utgiven: 2011-09-07
ISBN: 9789129681499
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar