Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Svartvintern - Marianne Cedervall

Svartvintern

Svartvintern

4.197012138188609 2142 5 Författare: Marianne Cedervall Inläsare: Susanne Alfvengren
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Svartvintern är en fristående fortsättning på Marianne Cedervalls spännande och uppmärksammade debutroman Svinhugg. Byborna i Kuivalihavaara har förberett sig på en vinter i lugn och ro, som vanligt. Älgjakten är över, lingon och andra bär är plockade och nu kan man i lugn och ro gå i ide, det vill säga ägna sig åt studiecirklar, postkodlotteriet och snöskottning. Men när ett homosexuellt par flyttar in i byn, och dessutom planerar att öppa upp ett spa, blir det allt annat än lugnt. Att komma till byn och ”inte vara som alla andra” är inte nådigt. Mirjam och Hervor får rycka till undsättning på sitt vis. Mirjam som hela tiden försöker hålla emot, når en point of no return när till och med Hervor blir utsatt för hot. Nu måste hon ge efter. Det finns ingen återvändo.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Mirjam & Hervor: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2010-01-01
Längd: 10T
ISBN: 9789170365072

Mer info om e-boken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2012-08-01
ISBN: 9789127135086
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar