Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Hantverkarsvett är dyrare än saffran - Anna Jansson

Hantverkarsvett är dyrare än saffran

Hantverkarsvett är dyrare än saffran

4.333333333333333 3 5 Författare: Anna Jansson
Finns som e-bok.
Om du ska till kungen på fest måste du knycka ett hårstrå eller en cigarettfimp eller ett glas han har druckit ur, viskade min väninna konspiratoriskt. Vi måste ha DNA! Vad som hände sen, när jag var på hemligt uppdrag hos kungen, ska jag strax berätta. Livet är fullt av överraskningar. Om du är nyfiken på vad en Intuitiv elektriker gör, eller hur en Äktenskapsmäklerska arbetar är det här en bok för dej. Kåserierna har varit publicerade i Gotlands Allehanda, Nerikes Allehanda och Östgöta Correspondenten 2004-2008. Trevlig läsning. Anna Jansson Anna Jansson har tidigare skrivit nio deckare om kriminalinspektör Maria Wärn. Här visar hon upp en annan sida av sitt författarskap.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2008-12-03
ISBN: 9789113022208
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar