Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Bortom varje rimligt tvivel - Malin Persson Giolito

Bortom varje rimligt tvivel

Bortom varje rimligt tvivel

4.048442906574395 4624 5 Författare: Malin Persson Giolito Inläsare: Anja Lundqvist
Finns som ljudbok.
När advokat Sophia Weber bestämmer sig för att hjälpa Stig Ahlin är det för att hon upptäckt avgörande brister i mordutredningen. Men att Sophia gör sitt yttersta för att få sin klient frikänd väcker mångas avsky. Och ju mer hon får veta, desto svårare blir hennes arbete. Vad är hennes klient för man egentligen? Vad har han gjort? Och kommer hon någonsin att få veta sanningen? Bortom varje rimligt tvivel är den andra spänningsromanen om advokaten Sophia Weber. Vi följer hennes liv i Stockholm med klienter som ingen annan vill ha, trassliga relationer, ensamma segelturer i Stockholms skärgård och hennes innerliga kärlek till en åldrande morfar. Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Sophia Weber: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-12-05
Längd: 11T 57M
ISBN: 9789176517444
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar