Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Sinaloakartellen - bokasin.se

Sinaloakartellen

Sinaloakartellen

3.6404833836858006 331 5 Författare: bokasin.se Inläsare: Per Runhammar
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Detta är den brutala historien om Sinaloa-kartellen och hur världens mäktigaste narkotikasmugglare förvandlade Mexiko till ett slagfält. SINALOA-KARTELLEN ingår i MAFFIA - en serie reportage om gatugäng, karteller, triader och annan organiserad brottslighet. De gamla maffiamedlemmarnas olagliga verksamhet från 1940-talet återspeglas i den undre världen idag med kriminella nätverk och okontrollerad narkotikahandel. Maffior, karteller och triader har otaliga aktiva medlemmar och drar i trådar med ett större omfång än vi anar. Dagens brödraskap i gatugäng som Latin Kings, MS-13 och 14K-triaden i Hongkong har tagit över aktiviteter som narkotikahandel, penningtvätt, utpressning, kidnappning, korruption och väpnade rån - bara för att nämna några av deras illegala verksamheter. Den här reportageserien tar oss med till en otillgänglig och hemlig värld med organiserad brottslighet. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Serie: Maffia: 6 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-03-31
Längd: 19M
ISBN: 9789178172955

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-03-31
ISBN: 9789178173020
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar