Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Hitlers krigare: SS sista strid - Del 2 - Charles Whiting

Hitlers krigare: SS sista strid - Del 2

Hitlers krigare: SS sista strid - Del 2

4.156908665105386 427 5 Författare: Charles Whiting Inläsare: Per Runhammar
Finns som ljudbok.
Hitlers elitsoldater i Leibstandarte SS skulle utgöra den tyska krigsmaktens spjutspets. Men där striderna rasade som värst blev också förlusterna som störst. Många gick under när nazisterna på front efter front tvingades retirera från amerikanska, brittiska och sovjetiska trupper. Och i takt med att SS-soldaterna drog sig längre tillbaka, eskalerade deras grymhet i en allt bittrare kamp. 'Hitlers krigare: SS sista strid' ger en detaljerad inblick i andra världskrigets blodiga slut. Boken beskriver den mörka baksidan av det som vi oftast får se som de allierades segerkamp och fredshopp. Hur upplevde de tyska elitsoldaterna det tredje rikets undergång? Och vad drev dem till att slåss allt hårdare ju närmare slutet de kom?
Språk: Svenska Kategori: Historia Serie: Hitlers krigare: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2018-03-07
Längd: 3T 5M
ISBN: 9789177794851
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar