Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Kvinnan i fönstret - AJ Finn

Kvinnan i fönstret

Kvinnan i fönstret

3.7412982126058325 1063 5 Författare: AJ Finn Inläsare: Angela Kovács
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Anna Fox lever ensam och isolerad i sin lägenhet i New York. Om dagarna dricker hon vin, ser Hitchcockfilmer och spionerar på grannarna. En dag flyttar familjen Russell in i huset på andra sidan gatan. En mamma, en pappa, en tonårig son: på ytan den perfekta familjen. Så en kväll blir Anna vittne till nåt hon inte borde ha sett. Hennes värld faller samman. Vad var det hon såg? Har hon inbillat sig allt? Och vem är egentligen i fara? Kvinnan i fönstret är en klassisk psykologisk thriller där inget är som det först verkar. "Boka av alla möten, stäng av mobilen och låt ingenting störa dig. För har du väl börjat läsa denna enastående spänningsroman vill du garanterat inte göra något annat." Ingalill Mosander, Aftonbladet Översättare: Klara Lindell
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Originaltitel: Woman in the window Översättare: Klara Lindell

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2018-04-10
Längd: 13T 44M
ISBN: 9789176519448

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2018-08-01
ISBN: 9789100172381
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar