Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Motstånd - Anne-Lise Boge

Motstånd

Motstånd

4.3163512857836 2061 5 Författare: Anne-Lise Boge Inläsare: Gabriella Boris
Finns som ljudbok.
Ola är som besatt av att hjälpa norska flyktingar till gränsen, men de farliga turerna gör Dorrid sjuk av oro. Dessutom kommer den tyske officeren allt oftare på besök for att köpa smör och ägg. Dorrid märker att han är svag for henne och spelar med för att skydda Ola. Men ska hon vara ärlig är hon lite förtjust i honom också. Att det kan bli grymma följder tänker hon inte på ... Ockupationen sätter inte så stor prägel på livet i byg­den. Men när Sivert reser till Trondheim for att rädda sin vän David undan tyskarna, gör kriget sig påmint igen. En förfärlig olycka sker på Granlunda, och Malin och Harald har det tufft. De söker tröst hos varandra.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Malin på Granlunda: 23 Översättare: Sonja Melinder

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2018-04-05
Längd: 6T 18M
ISBN: 9789177914105
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar