Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Skymningstid - Anne-Lise Boge

Skymningstid

Skymningstid

4.290602409638554 2075 5 Författare: Anne-Lise Boge Inläsare: Gabriella Boris
Finns som ljudbok.
Länsmannen har börjat ställa närgågna frågor om släktskapet mellan Sivert och Tordhild - vad ska Malin svara honom? Hon har en stor klump i bröstet. Än värre blir det när de på radion får höra att Norge är i krig. Tillsammans med Ola ger Malins båda söner sig ut för att försvara sitt land. Kommer hon någonsin att får se dem igen? Kriget som tett sig så avlägset drar sig hotfullt närmre när ett lastfartyg lägger till uppe i fjorden. En dag hör Malin ett dovt muller och ser hur himlen färgas mörk av tyska stridsflygplan på väg in över Granlunda. Tyskarna har kommit.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Malin på Granlunda: 22 Översättare: Sonja Melinder

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2018-03-29
Längd: 6T 23M
ISBN: 9789177914099
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar