Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Rykten - Anne-Lise Boge

Rykten

Rykten

4.274987568373943 2011 5 Författare: Anne-Lise Boge Inläsare: Gabriella Boris
Finns som ljudbok.
När Laura väljer att avslöja att Harald är far till lille Ola Harald blir Malin både ursinnig och lättad. Ursinnig över Lauras likgiltighet för andras - i synnerhet Ola Haralds - känslor, och lättad över att pojken äntligen får veta sanningen.Visst tisslas och tasslas det i bygden, men Harald är inte den ende som har ett barn vid sidan om äktenskapet, och när det visar sig att Malin redan kände till hemligheten dör pratet ut. Allt tycks reda sig väl på Granlunda. Barnen och barnbarnen har det bra och Malins och Haralds gemenskap är lika stark som någonsin, trots hennes äventyr i USA. Men åren har lärt henne att aldrig ta någonting för givet. Ändå är hon inte beredd när ett nytt hot dyker upp i form av ett rykte som är värre än den värsta mardröm.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Malin på Granlunda: 21 Översättare: Sonja Melinder

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2018-03-22
Längd: 5T 50M
ISBN: 9789177914082
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar