Provlyssna
Den förlorade symbolen - Dan Brown

Den förlorade symbolen

4.01751889862328 3995 5 Författare: Dan Brown Inläsare: Jonas Malmsjö
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Vissa upplevelser är värda att vänta på... Harvardprofessorn i religiös symbolik, Robert Langdon, kallas i sista stund in för att hålla en kvällsföreläsning i Capitolium, Washington. Men bara minuter efter hans ankomst hittas ett märkvärdigt föremål i byggnadens rotunda. Det är dessutom kryptiskt kodat med fem olika symboler. Langdon förstår att budskapet är en uråldrig åkallan, menad att locka dess mottagare in i en sedan länge förlorad värld av hemlig visdom. När Langdon inser att hans mentor, Peter Solomon - filantrop och framstående frimurare - brutalt kidnappats, förstår han att det enda sättet att rädda sin väns liv är att hörsamma den mystiska uppmaningen och följa den vart den än leder honom. Han sveps in i en värld av beslöjade historier, gåtfulla ikoner och förborgade koder som tycks leda honom mot en ofattbar sanning. Robert Langdons tredje äventyr, uppföljaren till Änglar och demoner och Da Vinci-koden, är en händelse i bokvärlden som saknar motstycke.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Robert Langdon: 3 Originaltitel: The lost symbol Översättare: Lennart Olofsson, Ola Klingberg, Helena Sjöstrand Svenn, Peter Samuelsson, Tove Janson Borglund, Gösta Svenn, Leo Andersson

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2009-10-01
Längd: 21T 19M
ISBN: 9789173483889

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2013-05-14
ISBN: 9789100139490
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar