Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Änglar och demoner - Dan Brown

Änglar och demoner

Änglar och demoner

4.320363164721141 1542 5 Författare: Dan Brown Inläsare: Johan Rabaeus
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Robert Langdon, Harvard-professor i religiös symbolik, kallas till en schweizisk forskarinrättning för att analysera en mystisk symbol ? ett brännmärke i bröstet på en mördad fysiker. Genast inser Langdon att detta är ett ofattbart bevis: ett forntida brödraskap har återuppstått, känt under namnet Illuminati, och betecknat som den mäktigaste underjordiska organisationen som existerat. Deras huvudfiende har genom århundradena varit en och densamma: den katolska kyrkan. De värsta farhågorna besannas när Vatikanens heliga konklav strax därpå samlas för att utse en ny påve. Illuminati meddelar nämligen att man placerat en tidsinställd bomb med aldrig förr skådad sprängkraft i Vatikanstatens hjärta. Översättare: Ola Klingberg
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Robert Langdon: 1 Originaltitel: Angels and Demons Översättare: Ola Klingberg

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2009-10-01
Längd: 21T 25M
ISBN: 9789173480222

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2013-05-14
ISBN: 9789100139476
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar