Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
TRO - Gunborg Sahlin

TRO

TRO

3.703125 64 5 Författare: Gunborg Sahlin Inläsare: Petronella Simonsbacka
Finns som ljudbok.
Trettonåriga Linnea Jansson drunknar i en brunn och hennes ande får ingen ro utan söker upp lilla Rakel. Rakels föräldrar har stökiga liv, så hon placeras på barnhem. Rakel flyr ofta in i böckernas fantasifulla värld. Där finns romantiken, vacker, rättvis och lovande. Något för en sökande flicka att tro på. När Rakel inser att det verkliga livet överensstämmer dåligt med det hon drömt om, går hon och Linnea Jansson från brunnen till en slutgiltig och blodig uppgörelse. ”Träffar mig rakt i hjärtat”, betyg 4/5, Petra Dessmark, författare ”Gripande, underhållande & stark!”, betyg 5/5, (Jennies boklista ”Det ligger en dold författarskatt gömd i den svenska folksjälen…Jag undrar hur många fler författare, som inte ges ut på de stora förlagen och därför inte görs synliga på samma sätt, det finns därute som väntar på att bli upptäckta?”, epiloger.blogg.se
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Tethy: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Whip Media
Utgiven: 2018-03-20
Längd: 7T 8M
ISBN: 9789188813039
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar