Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Kungamordet - Hanne-Vibeke Holst

Kungamordet

Kungamordet

4.1722846441947565 267 5 Författare: Hanne-Vibeke Holst Inläsare: Angela Kovács
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Linda Lykke Jacobsen sitter och följer valrysaren framför TV:n och hör kommentatorerna tala om socialdemokraternas nederlag och om ”ett historiskt kliv åt höger” men det enda hon kan tänka på är sin man, den nu avgående finansministern. För de flesta betraktare är han en briljant politiker och för många en självklar efterträdare till partiledarposten, men Linda ser någonting annat. Efter närmare trettio års äktenskap kan hon läsa minsta tecken och vet när det är dags att ligga lågt – men vet också att det aldrig hjälper. Kungamordet – den fristående fortsättningen på succéromanen och TV-serien Kronprinsessan – är en berättelse om dem som styr och dem som drabbas, om makt och vanmakt, förövare och offer.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Kronprinsessan: 2 Originaltitel: Kongemordet Översättare: Margareta Järnebrand

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2014-06-05
Längd: 20T 34M
ISBN: 9789173488815

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2014-06-02
ISBN: 9789100142209
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar