Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Jean Bernadotte - Herman Lindqvist

Jean Bernadotte

Jean Bernadotte

4.282666666666667 375 5 Författare: Herman Lindqvist Inläsare: Herman Lindqvist
Finns som ljudbok.
Jean Baptiste Bernadotte var den franske marskalken som 1810 valdes till svensk tronföljare i Örebro. Vem var han egentligen? Han var fyrtiosju år då han kom till Sverige. Han hade då en lång och spännande karriär bakom sig. Han började sitt liv som enkel soldat och kämpade sig upp genom alla grader tills han blev marskalk av Frankrike och furste av Ponte Corvo. Han var en av de modigaste generalerna, en lysande härförare och skicklig administratör. Herman Lindqvist har hittat många nya intressanta fakta om hans liv i arkiven och författaren svarar på frågan: Var kom hans ilska ifrån?
Språk: Svenska Kategori: Historia Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2009-09-01
Längd: 14T 58M
ISBN: 9789173483001
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar