Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Blondin med farliga förbindelser - Larry Kent

Blondin med farliga förbindelser

Blondin med farliga förbindelser

5.0 1 5 Författare: Larry Kent
Finns som e-bok.
Uppdraget var från början att jag skulle leta rätt på en ung blondin som rymt från pappa. Med lite tur, skicklighet och kontakter lyckades jag återbörda henne till sin pappa. Ett knepigt fall som var avslutat. Trodde jag ... Snart blev jag dock varse om att den försvunna dottern bara var början. Desto mer jag grävde desto mer förstod jag att hon bara var toppen av ett stort och mycket farligt isberg ... Larry Kent-romanerna är skrivna av flera olika författare under många år. Historierna om privatdetektiven Kent var från början en följetong i australiensisk radio. Det finns cirka 400 romaner och de allra flesta är skrivna av amerikanen Don Haring och Des R. Dunn från Australien.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Översättare: Gösta Zetterlund

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2018-02-14
ISBN: 9788711801772
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar