Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Den ondes utvalda - Larry Kent

Den ondes utvalda

Den ondes utvalda

0.0 0 5 Författare: Larry Kent
Finns som e-bok.
Larry hade inte träffat Stefanie Parkinson på ett halvår. Plötsligt dyker hon upp bakom honom i mörkret. Madam Blod som hon även kallades ... Det började lovande på hennes hotellrum men fortsättningen blev rena mardrömmen. Larry inser att han håller på att bli förgiftad till döds av henne. Men frågan är varför? Larry Kent-romanerna är skrivna av flera olika författare under många år. Historierna om privatdetektiven Kent var från början en följetong i australiensisk radio. Det finns cirka 400 romaner och de allra flesta är skrivna av amerikanen Don Haring och Des R. Dunn från Australien.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Översättare: Wåge Andersson

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2018-02-14
ISBN: 9788711794715
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar