Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Beslut och beteenden - att räkna med människan - Richard Thaler

Beslut och beteenden - att räkna med människan

Beslut och beteenden - att räkna med människan

3.82 100 5 Författare: Richard Thaler Inläsare: Jan Modin
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Detta är en sammanfattad version av boken 'Beslut och beteenden' av Richard Thaler utgiven på Volante förlag. HUR RATIONELLA ÄR VI EGENTLIGEN? I princip alla ekonomiska teorier utgår från antagandet att vi människor är rationella och logiska varelser som alltid gör vad vi kan för att maximera den egna nyttan. Tänk om detta är fel? Det forskningsområde där nationalekonomin kombineras med beteendevetenskapen har fått namnet beteendeekonomi och är en växande gren inom nationalekonomin. Beslut och beteenden ger läsaren en introduktion i ämnet. Storytel Brief - Stora idéer i kortformat
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2018-02-19
Längd: 34M
ISBN: 9789178173259

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2018-02-19
ISBN: 9789178173266
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar