Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Genom sig själv känner man inte andra - om kommunikation och teambyggande - Bente-Marie Ihlen

Genom sig själv känner man inte andra - om kommunikation och teambyggande

Genom sig själv känner man inte andra - om kommunikation och teambyggande

3.8354430379746836 79 5 Författare: Bente-Marie Ihlen Inläsare: Christian Fex
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Detta är en sammanfattad version av boken 'Genom sig själv känner man inte andra' av Bente Marie Ihlen utgiven på Ekerlids förlag. VI ÄR ALLA OLIKA. Olikheterna ska ge gruppen bredd och djup. Men ofta känner vi oss hotade av olikheterna. Fältet är öppet för missförstånd och konflikter. De stjäl energi, alstrar spänningar och gör gruppen ineffektiv. Hur ska vi komma förbi det? Du måste sluta utgå från att du vet vad andra menar. Var och en har sin egen sanning. Respektera det. Var nyfiken. Fråga i stället för att tro att du vet. Genom dig själv känner du inte andra. Storytel Brief - Stora idéer i kortformat
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2018-02-12
Längd: 39M
ISBN: 9789177917083

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2018-02-14
ISBN: 9789177917090
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar