Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Sov gott lilla superhjälte-guidad godnattsaga och meditation för barn - Kia Temmes

Sov gott lilla superhjälte-guidad godnattsaga och meditation för barn

Sov gott lilla superhjälte-guidad godnattsaga och meditation för barn

4.158415841584159 101 5 Författare: Kia Temmes Inläsare: Kia Temmes
Finns som ljudbok.
En godnattsaga i meditationsform för barn i åldrarna 1 - 8 år. Kia berättar en saga om superhjältar och superkrafter. Barnen tas med ut på spännande äventyr och får använda sina egna superkrafter till att förvandla skurkar från bråkiga till snälla. Sagan varieras med enkla instruktioner för barnen att följa med syfte att involvera barnen i sagan / meditationen och successivt så guidas barnen in i en trygg och skön avslappning för att så småningom falla i sömn. Kia Temmes är bland annat inspiratör och författare med en lång erfarenhet av att guida meditation i grupp och enskilt.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2018-02-08
Längd: 12M
ISBN: 9789177478515
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar