Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Alla hjärtans mirakel - Simona Ahrnstedt

Alla hjärtans mirakel

Alla hjärtans mirakel

3.732962447844228 719 5 Författare: Simona Ahrnstedt Inläsare: Julia Dufvenius
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det är svårt det där med kärlek, tycker Minoo. Om det ändå vore lika lätt – och njutbart – att hitta en bra man som det är utforska Stockholms restaurangutbud. Men vad hon inte vet är att kärleksängeln Astrild ruvar på en plan. Och när Minoo en mörk februarieftermiddag lockas in i en erotisk butik på Drottninggatan, blir ett mystiskt möte en upplevelse hon sent kommer glömma … Alla hjärtans mirakel är en erotisk novell om Minoo, krögaren Jack och kärleksängeln Astrild, men också om mat, Stockholm och nya möjligheter. Men mest av allt handlar Alla hjärtans mirakel om att hitta kärlek där man minst anar det. Omslagsformgivare: Emma Graves
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2018-02-12
Längd: 2T 6M
ISBN: 9789176519424

Mer info om e-boken:

Förlag: Lovereads
Utgiven: 2018-06-01
ISBN: 9789188801043
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar