Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Roadtrip till Texas - Vagabond,Fredrik Brändström

Roadtrip till Texas

Roadtrip till Texas

3.275 40 5 Författare: Vagabond,Fredrik Brändström Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Texas är USA:s näst största delstat och lika stort som Finland och Sverige tillsammans. Vi gör en roadtrip genom den vidsträckta öknen i västra Texas, ända ner till den mexikanska gränsen. Längs vägen stannar vi i dammiga spökstäder, excentriska konstnärskolonier och mäktiga nationalparker. ROADTRIP till TEXAS är ett resereportage som ursprungligen publicerats i Resemagasinet Vagabond nr 1 2014 Textförfattaren Fredrik Brändström är chefredaktör på Vagabond, Sveriges största resemagasin. Han är även författare till boken 'Roadtrip - USA:s bästa bilresor från Alaska till Louisiana'. Vagabond startade 1987 och är nu Sveriges i särklass starkaste varumärke när det kommer till reseinspiration och reseinformation Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-02-17
Längd: 21M
ISBN: 9789178172634
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar