Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
En annan sida av Sri Lanka - Per J. Andersson,Vagabond

En annan sida av Sri Lanka

En annan sida av Sri Lanka

3.526315789473684 38 5 Författare: Per J. Andersson,Vagabond Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Under kriget höll sig turisterna på tryggt avstånd från stridszonerna. Med nu är det fritt fram att besöka Sri Lankas krigsdrabbade östkust. Och ridån går upp för några av Sydasiens vackraste stränder. EN ANNAN SIDA AV SRI LANKA är en utökad och omarbetad version av ett resereportage som publicerades första gången i Vagabond nummer 10.2017. Textförfattaren Per J Andersson är redaktör på Vagabond, Sveriges största resemagasin. Han har utsetts till årets journalist och är författare till ett flertal böcker. Vagabond startade 1987 och är nu Sveriges i särklass starkaste varumärke när det kommer till reseinspiration och reseinformation. Förutom tidningen och sajten vagabond.se ger Vagabond även ut böcker, arrangerar kurser och läsarresor. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-02-03
Längd: 40M
ISBN: 9789178172603
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar