Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Fredag Mörda Söndag - Jan-Olof Ekholm

Fredag Mörda Söndag

Fredag Mörda Söndag

0.0 0 5 Författare: Jan-Olof Ekholm
Finns som e-bok.
Fira jul i Juli - är det möjligt? Jodå, konfektionsföretaget Tomth AB avslutar sin sommarkonferens med Mordisk weekend - en kriminell happening då allt kan hända. Och det gör så också. Temat är tio små tomtenissar, fritt efter Agatha Christie. En efter en drabbas nissarna av oförklarliga olyckor och mystiken tätnar. Göran Sandahl, senior editor och antihjälte, befinner sig hela tiden i händelsernas centrum för att skildra evenemanget. Plötsligt står han själv inför ett mysterium: Vem var den döda tomten på loftet - om den överhuvudtaget existerar? Ingick inslaget i Mordisk weekend eller hade leken blivit blodigt allvar? Det uppstår många förvecklingar före det överraskande slutet med en Sandahl i högform - det vill säga klantigare än vanligt.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Melker Förlag
Utgiven: 2018-01-19
ISBN: 9789176152362
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar