Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Läsekretsen - C.T. Karlsson

Läsekretsen

Läsekretsen

0.0 0 5 Författare: C.T. Karlsson Inläsare: Anja Lundqvist
Kommer som ljudbok 2018-07-16.
Den kända deckarförfattaren Aron Dahlqvist har sedan många år tillbaka använt sitt hus i Glommen som skrivarlya. En grupp på åtta testläsare, ovetandes om varandra, har läst hans manus. Läsekretsen, som han kallar dem, består av sex stycken kvinnor och två män där kvinnorna alla är boende i Halland. Den enda personen med vetskap om vilka medlemmarna är borde vara Aron Dahlqvist själv. Den uppdiktade historien följer verkligheten, eller är det tvärtom? Ett brutalt mord på en kvinna begås och beskrivs i tidningen. Ytterligare mord sker och polisen riktar sin uppmärksamhet mot den kände deckarförfattaren efter tips. Ylva Isaksson som är åklagare är en av de sex kvinnorna i Läsekretsen börjar därför se samband. I författarens manus finns ännu ett mord beskrivet i detalj. Kriminalinspektör Kajsa Rudolfsson och kollegan Bahram arbetar båda inom enheten för grova brott i Halland efter omorganisationen inom Polisen. De jobbar nu mot klockan för att försöka stoppa mördaren. Raúl Morales är nära vän med Aron Dahlqvist och inleder en egen utredning, helt utanför myndigheten. Att Aron skulle vara den skyldige är helt uteslutet enligt Raúl, men kanske har han faktiskt fel den här gången. Det blir en del komplikationer med utredningarna tack vare, eller är det trots att Morales lägger sig i och försöker pumpa Kajsa och Bahram på information.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Falkenbergsmorden : 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Word Audio Publishing
Längd: 0M

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar