Provlyssna
Drakarnas dans - George R. R. Martin

Drakarnas dans

4.5513139398672395 2561 5 Författare: George R. R. Martin Inläsare: Harald Leander
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Den femte boken i Sagan om is och eld. Fortsättningen på Kampen om Järntronen, Kungarnas krig, Svärdets makt och Kråkornas fest. De sju konungarikenas framtid är osäker. Det jäser överallt i Västeros. I öster regerar Daenerys Targaryen, hennes många fiender är villiga att riskera allt för att oskadliggöra henne och hennes tre drakar. Men en ung man beger sig frivilligt iväg för att söka upp henne av helt andra skäl. Samtidigt tvingas Tyrion Lannister att fly med ett pris på sitt huvud, och det märkliga sällskap som blir hans allierade är inte vad de utger sig för att vara. Intriger och förräderi, maktspel och ond bråd död är ständigt närvarande. Fredlösa och präster, riddare och soldater, ädlingar och slavar, ingen går säker, ingen slipper undan. Många kommer att gå under, andra växer sig starkare i skuggan av mörkret. I tider av omvälvande förändring för ödets vindar och kampen om tronen dem samman till den mäktigaste dansen på liv och död som någonsin skådats.
Språk: Svenska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: Sagan om is och eld: 5 Originaltitel: A Dance With Dragons Översättare: Louise Thulin, Molle Kanmert Sjölander, Ylva Spångberg

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2014-12-23
Längd: 48T 51M
ISBN: 9789173488884

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2012-10-10
ISBN: 9789137139661
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar