Provlyssna
Kråkornas fest - George R.R. Martin

Kråkornas fest

Kråkornas fest

4.461978273299028 1749 5 Författare: George R.R. Martin Inläsare: Harald Leander
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det förgångnas svek, maktens förgänglighet och ödets spel. Efter århundraden av bittra strider råder nu en osäker vapenvila. Den blott åttaårige bror Tommen regerar i Kungshamn under överinseende av sin mor, den maktgalna Cersei Lannister som har många liv på sitt samvete. Men kampen om makten över de sju konungarikena är inte slut. Stannis Baratheon har farit till Muren, på Järnöarna smider huset Greyjoy nya planer, i Dornien vill huset Martell hämnas prins Oberyns död, medan Brienne, jungfrun av Tarth, beger sig iväg på det omöjliga uppdraget att söka efter Sansa Stark. Och över havet kommer envisa rykten om att draklordens dotter fortfarande lever. Tiden är kommen för de visa och de ärelystna, för de starka och de svekfulla, för ädlingar och ofrälse, för magiker och mördare, för de rättrogna och de fredlösa. De mänskliga asätarna är inte sena att samlas och nya intriger uppstår och farliga allianser bildas när krafter från det förflutna dyker upp igen i spåren efter strider och kaos, beredda att än en gång ta upp kampen om järntronen. Till kråkornas fest är många inbjudna men bara ett fåtal överlever.
Språk: Svenska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: Sagan om is och eld: 4 Originaltitel: A Feast for Crows Översättare: Louise Thulin

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2014-12-01
Längd: 34T 7M
ISBN: 9789173488860

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2012-05-16
ISBN: 9789137139654
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar