Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Punken fyller 40 - Tidningen Vi,Tomas dur Fläckman

Punken fyller 40

Punken fyller 40

3.8 25 5 Författare: Tidningen Vi,Tomas dur Fläckman Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Punken fyller 40 ... och London firar sitt slödder Det har gått 40 år sedan punken invaderade London. Nu firar stan denna en gång så avskydda gräsrotsrörelse som spottade och svor, men som också innebar ett kreativt uppsving för populärkulturen. Tomas Fläckman, Vi-redaktionens ende ex-punkare åkte tillbaka till ungdomens lekplatser och fann till sin förvåning att säkerhetsnålen är tillbaka i stadsbilden. PUNKEN FYLLER 40 ... OCH LONDON FIRAR SITT SLÖDDER är ett reportage som ursprungligen publicerades i Tidningen Vi, 2016 Vi är ett månadsmagasin som har utkommit i mer än 100 år. I Vi skrev Karin Boye, Evert Taube, Astrid Lindgren, Nils Ferlin, Moa Martinson, Ivar Lo-Johansson och Vilhelm Moberg. Vi fortsätter att regelbundet vinna priser för sina välskrivna texter, bildreportage och sin form. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-01-15
Längd: 19M
ISBN: 9789178070947
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar