Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Royal Ascot - Hästar och hattar på kapplöpningsbanan - Per Hagman

Royal Ascot - Hästar och hattar på kapplöpningsbanan

Royal Ascot - Hästar och hattar på kapplöpningsbanan

3.25 24 5 Författare: Per Hagman Inläsare: Fredrik Berling
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Fågelfjädrar, chiffongdetaljer och obeskrivbara ornament som fladdrar i vinden - det är Ladies Day på Royal Ascot. ROYAL ASCOT - HÄSTAR OCH HATTAR PÅ KAPPLÖPNINGSBANAN är ett reportage som ursprungligen publicerades i Elle, 2004. ÄR DET HAVSANEMONER böljande på en exotisk havsbotten? Kanske sjöstjärnor som svajar förföriskt i ett tropiskt akvarium? Eller är det en fågelkyrkogård? Nej, det är bara Ladies Day på Royal Ascot. Och det är sannerligen inte så bara. Per Hagman står högst upp på baksidan av läktaren på världens förnämsta hästkapplöpningar och tittar ner på folkvimlet i det område som kallas för The Royal Enclosure och trots ganska friska vindar bär alla skönheter sina hattar med en imponerande självklarhet. PER HAGMAN debuterade som författare med romanen Cigarett 1991, men har sedan dess också skrivit en rad artiklar för olika magasin och dagstidningar. Om platser, personer och politik. Hans senaste roman är 'Allas älskare, ingens älskling', som gavs ut 2017. Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar
Språk: Svenska Kategori: Dox Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-01-15
Längd: 21M
ISBN: 9789178070961

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Dox
Utgiven: 2018-01-15
ISBN: 9789176571163
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar