Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Axel von Fersen och drottning Marie-Antoinette - Del 2 - Margareta Beckman

Axel von Fersen och drottning Marie-Antoinette - Del 2

Axel von Fersen och drottning Marie-Antoinette - Del 2

3.9858156028368796 141 5 Författare: Margareta Beckman Inläsare: Maria Lyckow
Finns som ljudbok.
Få kärlekshistorier har varit så omtalade som den mellan den svenske adelsmannen Axel von Fersen och den franska drottningen Marie-Antoinette. Här finns alla de ingredienser som väcker intresse: omöjlig kärlek, skönhet, rikedom och makt, revolution och ond bråd död. Axel von Fersen kom från en av Sveriges rikaste familjer och var en exceptionellt stilig man. Marie-Antoinette var drottning vid Europas mest lysande hov. Deras kärlek övervann alla till synes oöverstigliga hinder. Del 2: Så stod han där igen i hennes salong efter fyra år i Amerika. 'Aldrig har jag varit så älskad' skrev Axel till sin syster i Sverige. För att få vara nära sin drottning köpte Axel regementet 'Le Royal Suédois' och när den franska revolutionen utbröt år 1789 fanns han vid hennes sida.
Språk: Svenska Kategori: Historia Serie: Kunglig kärlekshistoria: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2018-02-06
Längd: 2T 17M
ISBN: 9789177794387
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar