Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Att leda digital transformation - Joakim Jansson,Marie Andervin

Att leda digital transformation

Att leda digital transformation

3.44 25 5 Författare: Joakim Jansson,Marie Andervin Inläsare: Mia Isaksson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Detta är en sammanfattad version av boken 'Att leda digital transformation' av Joakim Jansson & Marie Andervin utgiven av Hoi Förlag. Digital transformation är ett hett diskussionsämne i allt fler styrelse- och ledningsrum. De flesta har förstått att digitaliseringen påverkar bolagets konkurrenskraft och att något behöver göras, men vad? Framgångsrik digitalisering förutsätter innovation, god förändringsledning och digital mognad. Att leda digital transformation ger dig de verktyg du behöver för att leda en framgångsrik transformation. Här finns en arbetsmetodik, Den Digitala Mognadsmatrisen, som hjälper dig att förstå ditt företags särdrag och utifrån denna kunskap välja de insatser som ger bäst resultat. Storytel Brief - Stora ideér i kortformat
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2018-01-12
Längd: 42M
ISBN: 9789178019793

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Brief
Utgiven: 2018-01-12
ISBN: 9789178019809
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar