Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Frihetens grundvalar - F.A. Hayek

Frihetens grundvalar

Frihetens grundvalar

0.0 0 5 Författare: F.A. Hayek
Finns som e-bok.
FA Hayek kom 1961 ut med sitt epokgörande verk "The constitution of Liberty" i USA och Storbritannien. Sedan dess har boken, som publiceras i ständigt nya översättningar och upplagor, kommit att bli ett av de centrala verken i vår tids idédebatt. Hayek analy¬serar frihetsbegreppets framväxt och innebörd och fastslår vilka samhällsinstitutioner som är förenliga med bevarad frihet. Han granskar det västerländska samhället ur två aspekter: vilket utrymme finns för enskild frihet, och hur bör samhällsinstitutionerna förändras för att öka den mänskliga friheten? Frihetens grundvalar kom i Sverige ut första gången 1983. Denna upplaga innehåller ett nyligen uppdaterat förord av Johan Hakelius.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Timbro
Utgiven: 2015-03-17
ISBN: 9789187709678
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar