Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Vi hade ju bara en paus - Lindsey Kelk

Vi hade ju bara en paus

Vi hade ju bara en paus

3.4908256880733943 218 5 Författare: Lindsey Kelk Inläsare: Gunilla Leining
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det finns inget värre än sista dagen på semestern. Eller jo, förresten. Om den dagen också blir den sista i förhållandet. Liv och Adam är på sin drömresa. Men semestern slutar inte som Liv trott, med ett frieri. Istället vill Adam ha en paus i förhållandet. Medan hon gräver ner sig i jobb försöker han ta sig upp ur hålet han grävt åt sig själv. Snart växer den lilla pausen till en avgrundsdjup klyfta, och frågan är om de kan ta sig över den och hitta tillbaka till varandra. Och viktigast av allt: Är det vad de vill? Lindsey Kelk är författare, journalist och en populär twittrare. Hon är född och uppvuxen i Storbritannien där hon arbetade som barnboksförläggare innan hon flyttade till New York och blev författare på heltid. Numera bor hon i Los Angeles.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: HarperCollins Nordic
Utgiven: 2018-02-14
Längd: 11T 51M
ISBN: 9789176334539

Mer info om e-boken:

Förlag: HarperCollins Nordic
Utgiven: 2018-01-09
ISBN: 9789150723274
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar