Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson

Män som hatar kvinnor

Män som hatar kvinnor

4.632727272727273 4675 5 Författare: Stieg Larsson Inläsare: Reine Brynolfsson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Ekonomijournalisten Mikael Blomkvist får i uppdrag av Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, att skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Henrik Vanger får årligen på sin födelsedag en påminnelse per post som gör att han inte kan släppa tanken på att lösa mysteriet. Uppdraget verkar hopplöst och Blomkvist behöver hjälp med research. Han får tips om Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher. Blomkvist och Salander är ett omaka par men utgör ett enastående team, och de kommer allt närmare lösningen på gåtan Harriet.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Millennium: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2007-04-01
Längd: 18T 56M
ISBN: 9789173133586

Mer info om e-boken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2009-11-09
ISBN: 9789113029023
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar