Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Döden är en schlager - Ann-Christine Bärnsten

Döden är en schlager

Döden är en schlager

3.533333333333333 75 5 Författare: Ann-Christine Bärnsten Inläsare: Marie Richardson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Inom loppet av ett dygn mördas två homosexuella schlagerartister i Stockholm. Polisens speciella mordutredningsgrupp blir snabbt inkopplad på fallet och utredningen leds av de erfarna kriminalinspektörerna Martina Di Gombri och Johan Ramel. När ytterligare ett mord begås rubbas bilden av gärningsmannens val av offer och utredarna famlar i blindo. I pannan på alla offren har man funnit ristade korstecken. Ju längre tiden går, desto mer sprider sig paniken och uppgivenheten bland utredarna. Och frågan är om polisen, tillsammans med Sveriges Television, kan garantera säkerheten för artisterna som om två veckor ska delta i Eurovision Song Contest i Globen ett evenemang som kommer att följas av miljontals åskådare världen över...
Språk: Svenska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2007-03-01
Längd: 11T 39M
ISBN: 9789173133159

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2012-10-05
ISBN: 9789137140179
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar