Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Sommaren i Rom - En kvinnas intima bekännelser 2 - Anna Bridgwater

Sommaren i Rom - En kvinnas intima bekännelser 2

Sommaren i Rom - En kvinnas intima bekännelser 2

3.0689655172413794 58 5 Författare: Anna Bridgwater Inläsare: Hanna Lund
Finns som ljudbok.
Andra delen i den heta och sinnliga serien om en verklig kvinnas erotiska äventyr. I 'Sommaren i Rom' följer vi med Ea på semester till sydliga breddgrader. Efter uppbrottet med sin man behöver hon vara ensam och ta avstånd från sina vilda begär. Men den varma romerska luften och storstadens myller av människor har andra planer för henne... Ea en kvinnlig Don Juan som bara inte kan säga nej. Hon älskar sin man och sina barn, men det är inte nog. Utan den eggande stämningen som ett äventyr kan erbjuda, stannar hennes liv av. Så när möjligheten till en ny, erotisk upplevelse erbjuds måste hon slå till... Seriens kvinnliga huvudperson Ea är inspirerad av en verklig person. Genom samtal med denna kvinna har författaren Anna Bridgwater skrivit ner hennes berättelse som ett vittnesmål till det hemliga liv hon lever parallellt med sin vardag med man och barn. 'Temperaturen når nya höjder i denna heta och intensiva novell om en kvinnas erotiska äventyr.' - Pia Bechmann e-boksrecensent. Anna Bridgwater är frilansjournalist, författare och har en fil. kand. i litteraturvetenskap. Serien 'En kvinnas intima bekännelser' är hennes skönlitterära debut.
Språk: Svenska Kategori: Erotiskt Översättare: Elin Rosén

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-12-29
Längd: 1T 1M
ISBN: 9788711817193
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar