Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Jag ska bara: konsten att få det gjort i tid - Dorotea Pettersson

Jag ska bara: konsten att få det gjort i tid

Jag ska bara: konsten att få det gjort i tid

3.8719512195121952 164 5 Författare: Dorotea Pettersson Inläsare: Anton Körberg
Finns som ljudbok.
Känner du igen dig i bokens titel? Många gör det. Att skjuta upp saker och ting är något vi alla gör lite till mans. Värre är det om du gång efter gång skjuter upp viktiga och kanske obehagliga, tråkiga eller krävande uppgifter trots att du vet att det kommer bita dig i svansen. Du känner pressen men väljer ändå att göra något annat, som att skriva en att göra-lista eller dammsuga. Den här boken hjälper dig att få bukt med ditt uppskjutarbeteende, även kallat prokrastinering. Det är ett komplext psykologiskt fenomen som har att göra med att hjärnan spelar oss spratt när vi ska prioritera våra uppgifter. Att ha svårt att påbörja eller avsluta en uppgift, fast det står mycket på spel, skapar surdegar som vi inte mår bra av. Vi känner oss stressade, får ångest och allmänt svårt att lyckas på jobbet och i det privata. Med den här boken får du de insikter och verktyg du behöver för att vända på detta beteende och få dina uppgifter gjorda i tid. DOROTEA PETTERSSON är tidscoach, föreläsare och författare. Hon hjälper människor att få ut mer av sin tid. Dorotea har tidigare gett ut böckerna '5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil' och 'Tid för te. Fokus. Sinnesro. Kreativitet'.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2018-01-11
Längd: 3T 50M
ISBN: 9789177916284
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar