Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Fandom - Anna Day

Fandom

Fandom

4.092436974789916 119 5 Författare: Anna Day Inläsare: Agnes Forstenberg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Tänk om du kunde vara Katniss i Hungerspelen - på riktigt? Coolt, va? Fast sedan kommer du på att du ju inte kan skjuta med pil och båge eller klättra i träd som hon, och inte har hennes överlevnadskunskaper .... För Violet och hennes kompisar är det inte Hungerspelen utan boken och filmen The Gallow’s Dance som gäller. De skriver fanfiction och håller på med cosplay, och under en fandomträff på Comic Con händer det ofattbara - Violet och hennes vänner transporteras till The Gallow’s Dance på riktigt. Inom loppet av fem minuter har de orsakat hjältinnans död. Det blir upp till Violet att ta hennes plats, spela huvudrollen, förälska sig i hjälten och ta sig levande tillbaka till sin värld. Men berättelser har en tendens att få ett eget liv … Ett actionfyllt, genreöverskridande fantasy-äventyr av ett nytt stjärnskott på YA-scenen.
Språk: Svenska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare: Carina Jansson

Mer info om ljudboken:

Förlag: B. Wahlströms Bokförlag
Utgiven: 2018-01-25
Längd: 12T 21M
ISBN: 9789132201660

Mer info om e-boken:

Förlag: B. Wahlströms Bokförlag
Utgiven: 2018-01-25
ISBN: 9789132200670
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar