Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Julklappsboken : Selma Lagerlöf berättar ett barndomsminne - Selma Lagerlöf

Julklappsboken : Selma Lagerlöf berättar ett barndomsminne

Julklappsboken : Selma Lagerlöf berättar ett barndomsminne

4.081967213114754 122 5 Författare: Selma Lagerlöf Inläsare: Selma Lagerlöf
Finns som ljudbok.
Selma Lagerlöf berättar ett barndomsminne: Julklappsboken Bonnier Audio i samarbete med Sveriges Radio ger ut Selma Lagerlöfs älskade julnovell "Julklappsboken". Selma Lagerlöf läser själv i en inspelning som sändes i Sveriges Radio på annandag jul 1936. Som liten flicka önskade sig Selma Lagerlöf alltid böcker i julklapp och på julaftonsnatten fick hon lov att tända ett ljus och vara uppe så länge som hon önskade för att läsa. En jul, när Selma var tio år, får hon en vacker bok, en sagobok med illustrationer, men boken är på franska och hon har bara läst franska under en termin. "Julklappsboken" är en varm julberättelse som minner om svunna tider av en av våra största författare. Omslagsformgivare: Ilse-Mari Berglin
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2017-12-14
Längd: 14M
ISBN: 9789176518854
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar