Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Ön - Mattias Alkberg

Ön

Ön

4.333333333333333 6 5 Författare: Mattias Alkberg Inläsare: Mattias Alkberg
Finns som ljudbok.
Mattias Alkberg läser sin bok 'Ön'. Dikterna i 'Ön' kretsar kring det mellanmänskliga. Relationen mellan individ och grupp och om själva kommunikationen i sig. Det som både förenar och skiljer åt på en och samma gång. Det som utformar du och jag och vi. Vi är gjorda av vatten, omringade av andra vatten och allt är egentligen samma vatten. Människan är en ö, ön är bokstäver, människorna ett hav. Tomrummen mellan orden, det vita pappret är också hav, och språket är dess ogreppbara meningsbärare som trots allt ändå utgör det enda möjliga verktyget för att göra omvärlden begriplig. Om så bara för korta upplysta ögonblick. Alkberg är född 1969 i Boden och bosatt i Luleå. 'Ön' är Mattias Alkbergs sjunde diktsamling
Språk: Svenska Kategori: Lyrik Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Teglund Publishing
Utgiven: 2017-12-01
Längd: 50M
ISBN: 9789188035158
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar